user_mobilelogo


Reese interieurbouw bied een scala aan mogelijkheden voor bedrijven.

 

Wij werken in opdracht van bedrijven, gemeentelijke instellingen, architecten, aannemers en ontwerp studio's, maar bieden zelf ook de mogelijkheid om adviserend tot het gewenste interieur ontwerp te komen...en dat in de breedste zin van het woord.

 

Dankzij onze ervaring op het gebied van binnenhuis architectuur, materialen kennis en de connecties met constructeurs, installateurs, aannemers, schilderbedrijven, tegelzetters, stucadoors, standbouwers, verlichtings architecten, interieur stilisten, lucht-behandeling specialisten en open haarden zaken, hebben wij de kracht om u een totaal aanbod aan te bieden.

 

In onze moderne werkplaats verwerken wij alle soorten materialen. Met echte vakmensen en hoogwaardige machines produceren wij complete maatwerk interieurs.

 

Kortom wij kunnen u van dienst zijn als u zelf een compleet plan aanlevert, maar bieden u graag de mogelijkheid gebruik te maken van onze kijk op het totale interieur. Daarbij zijn vormgeving, functionaliteit, veiligheid en efficiëntie onze speerpunten.

 

Bij elk project zullen wij u zoveel mogelijk willen betrekken en vinden wij het belangrijk dat de communicatie lijnen kort, duidelijk, oprecht en dienstbaar zijn. Afspraken zijn er om nagekomen te worden en daarnaast vinden wij het belangrijk dat u onbezorgd kunt zijn.

 

Wij bieden de mogelijkheid elk project helder en duidelijk op voorhand weer te geven met tekeningen en/of 3D visualisatie's.  Ook in onze offerten zullen wij duidelijk weergeven wat u kunt verwachten.

 

Nodig ons uit om met u in gesprek te gaan om uw interieur of complete verbouwing tot een succes te maken. Wij hopen u het verschil te mogen laten zien tussen een standaard aanbod of een Living Exclusive pakket.

 

Reese interieurbouw maakt uw inrichting volledig op maat en naar wens. Hierdoor zal uw inrichting en werkplek perfect aansluiten op uw corporate identity!
 

Nodig ons uit voor een gesprek

Reese maakt alle soorten kasten en meubels voor u in eigen atelier op maat.

Wij hopen u het verschil te mogen laten zien tussen een standaard aanbod of een Living Exclusive pakket.
 

Gesprek Aanvragen

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06-81 429 644

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06 - 81 429 644


 

reese-logo-base

reese-logo-base