user_mobilelogo
resultaat is gelijk aan ontwerp

Een op maat gemaakte tafel die helemaal aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Wij werken door heel Nederland, al leveren/monteren we de meeste tafels op maat af in de provincie Zuid Holland. Reese interieurbouw hebben onze werkplaats gevestigd in Dordrecht in de omgeving van Rotterdam.

Alle soorten garderobekasten op maat zijn mogelijk

U heeft de wens een garderobe tafel op maat te willen laten maken. Dan zullen wij u adviseren over geschikte materialen en afwerkingen. 

Uw wensen zullen vertaalt worden naar een prachtig 3D ontwerp

Mogelijk heeft u zelf al een idee of een schets van hoe uw tafel op maat er uit moet komen te zien. Wij zullen u helpen zodat uw tafel op maat met mooie kwalitatieve materialen afgewerkt zal gaan worden. Indien u zelf nog geen idee heeft hoe uw nieuwe op maat gemaakte tafel er uit moet komen te zien, dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Of dat nu gaat om de roestvast stalen afwerking of duurzaam hout welke uw tafel op maat tot zijn recht laat komen.

De mooiste materialen voor u beschikbaar

Dankzij onze ruime ervaring hebben wij de kennis in huis om u de mooiste materialen te kunnen aanbieden. Of het nu gaat om Amerikaans noten of bijvoorbeeld de exotische houtsoort Red gum...Reese is als meubelmaker in Dordrecht alom bekend met deze materialen. Inmiddels hebben we in tal van verschillende op maat gemaakte tafels de meest duurzame materialen mogen gebruiken. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend bezoek aan.

Innovaties, wij houden u op de hoogte

In de meubel en interieurbouw branche komen continu nieuwe producten op de markt. Misschien dat u opzoek bent naar een push to open ladensysteem of een duurzaam RVS afwerking voor uw op maat te maken tafel, wij kennen tal van leveranciers waarbij wij hun producten tegen scherpe tarieven inkopen. In overleg met u zullen we samen bepalen welk meest praktische beslag er toegepast zal gaan worden in bijvoorbeeld uw nieuwe op maat gemaakte tafel.

Lang genieten van uw maatwerk tafel

Wij garanderen dat u heel lang kunt genieten van uw nieuwe tafel, wanneer u ons natuurlijk de kans geeft deze te mogen vervaardigen. Met scharnieren en ladesystemen van Blum, hettich of Grass zullen uw deuren en laden geruisloos lopen en met soft closing zachtjes sluiten. Duurzaamheid is voor ieder op maat gemaakt meubel van groot belang. Anders zou u immers wel voor een commerciële massa productie gaan. Net zo belangrijk dat er goede materialen gebruikt worden is, een degelijk en oprecht advies mag niet ontbreken. Reese interieurbouw zal u graag willen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Een service waarmee we ons willen onderscheiden en u laten genieten waar u zelf ook hard voor moet werken!

Nodig ons uit voor een gesprek

Reese maakt alle soorten kasten en meubels voor u in eigen atelier op maat.

Wij hopen u het verschil te mogen laten zien tussen een standaard aanbod of een Living Exclusive pakket.
 

Gesprek Aanvragen

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06-81 429 644

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06 - 81 429 644


 

reese-logo-base

reese-logo-base