user_mobilelogo


Contact opnemen:

U als klant neemt contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het informatie aanvraagformulier of telefonisch op 06-81429644.

Indien u via email contact opneemt probeer dan zo volledig mogelijk uw wensen bekend te maken. Denk dan aan afmetingen, materiaal soort(en) en eventuele systemen. Vermeld ten alle tijden uw adres gegevens inclusief het telefoonnummer waarop u het beste te bereiken bent.

Uw gegevens zijn nodig om een prijsopgave te kunnen doen en uw telefoonnummer om eventueel contact met u op te nemen wanneer wij aanvullende vragen hebben over uw aanvraag.

Zonder uw gegevens maken wij geen prijsopgaven of 3D tekeningen! Immers weet u met wie u te maken heeft en dat vinden wij ook prettig.

Inmeten - bezoeken

Bij de meeste aanvragen is het vaak gewenst dat wij op voorhand vrijblijvend langs komen. Dit geniet ook onze voorkeur, omdat we zo een goed beeld krijgen van uw wensen en de omgeving waar uw aanvraag over gaat. In dit persoonlijk bezoek kunnen allerlei details besproken worden en indien gewenst monsters bekeken worden. Uiteraard hebben wij het benodigde meetapparatuur bij ons om belangrijke maatvoeringen op te nemen.

Offerte

Na het bezoek zal u op kort termijn een overzichtelijke offerte ontvangen, waarbij meestal een unieke 3D impressie bijgesloten zit.

Akkoord

Het is op dat moment aan u om te bepalen of het voortraject en de offerte het vertrouwen geven om de stap naar de opdracht te zetten. Uiteraard mag u ten alle tijden contact met ons opnemen om uw offerte te bespreken. Het aanpassen van een offerte is geen enkel probleem.

U gaat pas akkoord als hij 100% voor u overtuigend is!

Indien u akkoord bent gegaan met de offerte en alle details, kleuren en definitieve maten duidelijk zijn, dan volgt er snel een opdrachtbevestiging.

Fabricage

Na bestelling van alle materialen kan nu de fabricage worden gestart. In onze moderne en geordende werkplaats zal uw meubel, kast of interieur met passie voor het meubelmakers vak met grote zorg worden uitgevoerd.

Conform de afgesproken levertijd zal de montage ingepland worden. Daar waar uw meubel, kast of interieur op maat gemonteerd gaat worden, dient u de ruimte goed begaanbaar te maken.

Montage

Met respect voor uw woning zal indien nodig bescherming worden aangebracht op vloeren of wanden. Na montage zullen wij altijd het afval meenemen en de ruimte weer netjes achter laten. Samen met u nemen we de oplevering door, zodat we samen weten dat het gewenste resultaat is bereikt.

Oplevering

Het enige wat nu nog rest is aan u om ervan te gaan genieten...en natuurlijk een positief woord over ons te verspreiden.

 

Reese gaat graag met u om zoals wij het zelf ook prettig zouden vinden. Meedenken, duidelijk en inhoudelijk adviseren/beargumenteren zijn absoluut voor ons kernpunten. Helpen en dienstbaar zijn in het belang dat u nodig heeft!
 

Nodig ons uit voor een gesprek

Reese maakt alle soorten kasten en meubels voor u in eigen atelier op maat.

Wij hopen u het verschil te mogen laten zien tussen een standaard aanbod of een Living Exclusive pakket.
 

Gesprek Aanvragen

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06-81 429 644

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06 - 81 429 644


 

reese-logo-base

reese-logo-base