user_mobilelogoReese interieurbouw richt zich voornamelijk op de particuliere woning inrichting. Onze ervaring is dat de meubels en/of kasten op maat voor u als consument een hele andere benadering nodig heeft dan de zakelijke markt. De persoonlijke aandacht bij het creëren van een nieuw meubel zal daarin centraal staan.


Doorgaans heeft de particuliere consument namelijk meer behoefte aan informatie en advies tijdens het ontwerpen van het beoogde maatwerk. Met enthousiasme en een brede ervaring op het gebied van materialen en diverse woonstijlen vullen wij graag deze behoefte aan.


Waar wij duidelijk het verschil in willen maken is de aandacht die wij voor u hebben. Meedenken en duidelijk adviseren met gegronde argumenten. Praktisch, esthetisch en daar waar nodig is innovatief.

 

Reese gaat graag met u om zoals wij het zelf ook prettig zouden vinden. Meedenken, duidelijk en inhoudelijk adviseren/beargumenteren zijn absoluut voor ons kernpunten. Helpen en dienstbaar zijn in het belang dat u nodig heeft!
 

Enkele voltooide projecten (meer in de foto gallery)

Nodig ons uit voor een gesprek

Reese maakt alle soorten kasten en meubels voor u in eigen atelier op maat.

Wij hopen u het verschil te mogen laten zien tussen een standaard aanbod of een Living Exclusive pakket.
 

Gesprek Aanvragen

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06-81 429 644

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06 - 81 429 644


 

reese-logo-base

reese-logo-base