user_mobilelogoGoedendag, fijn dat u een bezoek brengt op mijn website. Ik ben Steven Schouten-Reese en heb Reese interieurbouw opgericht in 2008. De reden waarom is vrij simpel. Passie voor het ontwerpen en maken van meubels en het inrichten van interieurs is de basis van Reese interieurbouw.


Met Reese interieurbouw wil ik de dingen graag anders doen. Niet iedereen heeft het inzicht of overzicht bij het inrichten van een interieur of maatwerk meubel. Daarnaast is het logisch dat de kennis van alle mogelijkheden in sommige gevallen ontbreekt. Hierbij heb je als consument dan hulp nodig.


Met Reese interieurbouw wil ik dan ook graag laten zien dat hulp krijgen echt fijn kan zijn. Luisteren naar de wens(en) van klant staat daarin centraal. Een interieur is immers een gevoel. Een omgeving waarin je leeft en ontspant. Verschillende mensen, verschillende interieurs.


Alles draait om balans; afmetingen, materialen, kleuren, praktische eigenschappen, kwaliteitseisen, gebruik en persoonlijkheid moeten worden afgestemd.


In eigen atelier met een verscheidenheid aan professionele houtbewerkingsmachines komt mijn passie tot leven. Het maken van meubels die een leven verrijken. Blije gezichten als doel bij de oplevering van de meubels of interieur.


Ik ben van mening dat wanneer ik de zorg draag dat de wensen van de klant oprecht behartigd worden en de kwaliteit van de op maat gemaakte producten in afstemming zijn, dat continuïteit gewaarborgd zal zijn van mijn onderneming.


Een groeiende cirkel van tevreden klanten met maatwerk van Reese interieurbouw. Mijn plaatje is daarmee compleet...en wat fijn dat u de eerste interesse mij heeft gegund.


Met vriendelijke groet,

Steven Schouten-Reese

Nodig ons uit voor een gesprek

Reese maakt alle soorten kasten en meubels voor u in eigen atelier op maat.

Wij hopen u het verschil te mogen laten zien tussen een standaard aanbod of een Living Exclusive pakket.
 

Gesprek Aanvragen

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06-81 429 644

Onze gegevens

Reese interieurbouw

info@reese.nl

http://www.reese.nl

06 - 81 429 644


 

reese-logo-base

reese-logo-base